ASSOCIAT

Comerç In és un grup de comerços i serveis, a Ontinyent, que constitueix l’associació de comerciants. Coneix els nostres serveis i l’activitat.

10 avantatges de pertànyer a Comerç In:

1. Pertànyer a un lobby o grup de pressió.
Estar entre els qui milloren la ciutat i el comerç.

El grup de pressió, format per Comerç In, amb el pas del temps va guanyant força i representativitat en la ciutat i en la província. Això ens permet entaular negociacions amb diferents entitats per a tractar aspectes que puguen repercutir de manera favorable, directament o indirectament, sobre el comerç, els serveis i la ciutat.

2.- La unió fa la força.
El contacte amb distintes generacions de comerciants.

El fet de mantindre contacte amb companys del mateix sector d’activitat, i altres de complementaris, afavoreix la unificació de temes com l’obertura en dies festius, el desenvolupament de projectes conjuntament, però sobretot afavoreix el contacte personal i la qualitat humana.

3.- Defensa d’interessos professionals.
Comerç In participa en les decisions de la ciutat.

Defenem el comerç i els serveis d’Ontinyent, i de la ciutat; participem en diferents comissions locals que tenen a veure amb la ciutat, el conveni de col·laboració i les reunions periòdiques amb l’Ajuntament; pertanyem a la Confederació Valenciana de Comerç (CECOVAL) i a la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL).

4.- Publicitat i Promoció Comercial.
Qui no es dóna a conéixer, no existeix.

 • Imatge comuna: els socis de la nostra associació estan integrats visualment mitjançant una identitat corporativa conjunta, de manera que el posicionament en el mercat de dita identitat o imatge corporativa comporta la identificació dels comerços In. La importància d’aquesta identitat corporativa és considerable, atesa la necessitat de diferenciar els comerços i serveis que formen part de l’associació, a l’hora de la realització, de cara al consumidor, de qualsevol tipus d’actuació comercial, com per exemple campanyes de comunicació, campanyes de promoció o animació comercial, etc. En definitiva, la identitat corporativa tracta de transmetre al consumidor l’existència d’un grup de comerços i serveis que estan desenvolupant un projecte de ciutat i que es preocupen pels consumidors, els objectius dels quals s’adrecen, fonamentalment, al desenvolupament d’una ciutat viva i divertida; a fer que Ontinyent siga una vertadera CIUTAT COMERCIAL. In és un Centre Viu.
 • Campanyes de publicitat: l’associació duu a terme diferents campanyes de publicitat a través de diferents mitjans per ajudar a potenciar la compra en els associats, com per exemple l’espot realitzat l’any 2011.
 • Campanyes de promoció i animació comercial: els nostres socis formen part de totes les animacions i promocions comercials que l’associació porta endavant amb la finalitat de fidelitzar clients, incentivar les vendes i donar vida i ambient comercial a la ciutat. Cada any es fan moltes campanyes d’aquesta mena: campanya dels enamorats, dia del pare, dia de la mare, vine a pel 20, dissabtes amb premi, suma 10 amb l’aniversari, campanya de Nadal, concurs de postals i el posterior concurs en els aparadors…
 • Promoció a través de les xarxes socials: l’associació té pàgina en facebook, twitter, youtube…, en les quals, a més d’informar sobre l’associació i les seues activitats, s’informa sobre els socis, les novetats, promocions, etc.
 • Targeta de fidelització +In: l’associació disposa d’una targeta de fidelització de clients que gaudeix d’una grandíssima acollida. Uns 10.000 clients la utilitzen habitualment, els quals segueixen les promocions, i la tenen en compte a l’hora de fer les seues compres. En definitiva, és un gran instrument que ens ajuda a potenciar les vendes en els comerços i serveis associats.

5.- Assessorament i gestió.
En mans de professionals.

 • Assessorament legal: l’associació assessora els nostres socis sobre qualsevol consulta que vulguen fer sobre la llei de comerç, i els tramita qualsevol tipus de documentació que hi hagen de realitzar. Al mateix temps vetlem perquè tots els comerços de la ciutat complisquen les normes establides en la llei esmentada.
 • Assessorament en la comunicació: l’associació posa a disposició dels socis un servei per tal que puguen consultar les noves campanyes de comunicació del seu establiment.
 • Gestions amb l’Administració: reclamacions, sol·licitud de l’ora, de càrrega i descàrrega, de neteja, d’il·luminació…
 • Gestió de subvencions comercialss

6.- Estalvi de costos.
Formem una central de compres especialitzada en comerç.

La negociació col·lectiva permet que l’associació tinga convenis amb diferents empreses que permeten estalviar costos als socis en temes com:

 • Bancs
 • Assegurances
 • Telefonia
 • Impremta
 • Paper d’embolicar (regals)…

7.- Informació
Al dia en temes que repercuteixen en el comerç.

Informem els comerços associats sobre actuacions que s’estan portant a terme en l’associació, informació local que els puga influir, informació sobre noves lleis que afecten el comerç, i altres temes que indirectament també puguen influenciar en els associats.

8.- Formació
Formadors de renom en exclusiva per als associats.

Al llarg de l’any es fan cursos i jornades de diferents matèries relacionades amb el comerç, amb l’objectiu de proporcionar les ferramentes necessàries per a una òptima gestió del comerç.

9.- Centre comercial virtual
Pioners en comerç electrònic, del local al global.

A través del web l’associació posa a disposició dels socis un centre comercial virtual mitjançant el qual els socis puguen oferir els seus productes a qualsevol client. Una forma de venda que cada vegada té més clients i és més valorada en trobar-ho tot en un mateix lloc.

10.- Urbanisme comercial.
Ontinyent atractiva, accessible i més viva.

Amb aquesta línia d’actuació l’associació lluita per aconseguir que l’urbanisme de la ciutat estiga adaptat a les necessitats del comerç per assolir una ciutat comercial atractiva. Hom treballa en temes d’accessibilitat, senyalètica, mobiliari urbà, reurbanitzacions, il·luminació, ampliació de voreres, aparcaments…