NOTÍCIES

Rafa Moreno i Sofia Soriano, guanyadors del concurs de postals de Nadal de Comerç In d'Ontinyent

04/01/2016

Rafa Moreno i Sofia Soriano, guanyadors del concurs de postals de Nadal de Comerç In d'Ontinyent

Es van presentar al certamen un total de 633 dibuixos


En el Centre Cultural Caixa Ontinyent es van lliurar els premis del XII Concurs de Postals de Nadal organitzat per Comerç In i Caixa Ontinyent. D’entre tots els participants, un jurat multidisciplinari va ser l’encarregat de seleccionar les postals finalistes i triar als guanyadors. En aquesta 12ª edició han estat molts els treballs destacats per la seua originalitat, tècnica i detall, repetint la bona acollida d’anys anteriors.


Els alumnes guanyadors van ser Rafa Moreno Galiana, del col·legi La Concepció i Sofia Soriano Sanz , del col·legi Puresa de María, a els qui se’ls va fer lliurament d’un MP4 i una llibreta de Caixa Ontinyent amb 125€ per a cadascun dels premiats. A més, els col·legis als quals pertanyen les postals dels dos guanyadors, és a dir La Concepció i Puresa de María, van ser obsequiats amb 300€ per a material escolar. També van obtindre un regal els autors de les 50 obres finalistes.


Un any més, els alumnes dels diferents centres educatius d’Ontinyent han participat de forma entusiasta en el concurs de Postals de Nadal. cal destacar la consolidació d’aquest certamen que any rere any rep nombroses participacions.
En aquesta ocasió es van presentar un total de 633 dibuixos pels estudiants de 5è i 6è de Primària dels onze col·legis d’Ontinyent.


Fins al 6 de gener, les 50 postals finalistes estaran exposades en els comerços i serveis In. La resta de treballs també es mostraran; aquests en les instal·lacions del Mercat Municipal d’Ontinyent, fent merescudament públics tots i cadascun dels dibuixos dels escolars participants en el concurs.


Els xiquets i xiquetes visitants dels establiments associats també tindran l’oportunitat de guanyar el seu propi regal de Nadal: una bicicleta. Per a això hauran d’emplenar, al costat del nom de l’autor, almenys 15 comerços o serveis In on s’exposen cadascuna de les postals finalistes del concurs.

Els fullets per participar en el sorteig, que es realitza en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ontinyent, han estat distribuïts entre els alumnes de tots els col·legis de la localitat i també poden trobar-se en els comerços In. Les paperetes emplenades es depositaran en les urnes corresponents situades en les oficines de Comerç In, el Centre Cultural Caixa Ontinyent i el Mercat Municipal, i posteriorment es realitzarà el sorteig entre totes les participacions rebudes.


D’aquesta manera, s’involucra a tots els menuts d’Ontinyent en la campanya nadalenca animant a xiquets i famílies a passejar pel centre urbà i visitar el comerç local, tant si han presentat el seu dibuix a concurs com si volen descobrir-los pels aparadors del municipi. Una acció dinamitzadora que permet una vegada més fer del carrer un punt de trobada, sent l’activitat comercial l’argument per mantindre viva la ciutat.