NOTÍCIES

Comerç In celebra un Nadal Cinc Estrelles

12/12/2015

Premis I horaris especials… per incentivar la compra a Ontinyent.

Els comerços In, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Ontinyent han començat hui dimecres 9 de desembre, la campanya de Nadal 2015 l’objectiu de la qual segueix sent recuperar el carrer com a punt de trobada perquè la gent puga gaudir dels nostres eixos comercials. En el marc d’aquesta iniciativa aquest Nadal de cinc estrelles compta amb cinc accions diferents:

1ª.- PREMIS A LA FIDELITAT.

A partir de hui dimecres 9 de desembre, cada vegada que passem la Targeta In puguem ser premiats per la nostra fidelitat al comerç local; les participacions s’acumulen en la nostra targeta i, per a qui no té targeta, també es pot participar mitjançant les paperetes i urnes que els establiments tenen al seu abast.

Els premis són tres, un de 200€ i altres dos de 100€, a més aquells que hagen pagat amb una targeta de Caixa Ontinyent poden veure duplicat l’import del regal, en el cas de resultar guanyadors.

2º.- DIUMENGES ESTRELLA

Diumenge 20 i 27 de desembre i diumenge 3 de gener. Aquests tres diumenges previs al Nadal i Reis, trobarem molts comerços i serveis In oberts per facilitar-nos les compres nadalenques.

A més a més, cada diumenge se sortejaran 10 premis directes de 30€. Pel que a més de la facilitat de comprar al costat de casa podem veure recompensada la nostra fidelitat amb un dels 30 premis directes dels “Diumenges estrella”

3.- HORARIS ESTRELLA

Els Comerços i serveis In oferiran més horaris especials just abans de Reis, així el dilluns 4 de gener alguns comerços obriran fins a les 22:00h i el dimarts 5 de gener des de les 16:00h per als últims detalls. A la pàgina web de l’associació www.comercioin.com es podrà consultar el llistat complet de participants en cadascuna de les accions especials.

4.- SORTEIG D’ANY NOU

Aquest any s’afegeix un nou sorteig proposat pels comerciants per aconseguir un nadal de cinc estrelles, almenys en el que a compres nadalenques es refereix. Des del dimecres 9 de desembre i fins al 5 de gener en passar la Targeta In es carreguen participacions per a un sorteig nou que es durà a terme en acabar les festes i l’import de les quals serà valedor en 2016. És una ajuda proposada per ajudar amb la famosa “cuesta de enero”. En aquesta ocasió se sortejaran 5 premis de 50€ per consumir durant el mes de gener.

5.- PREMI SOLIDARI

Finalment, com és habitual en els últims anys, els comerços In en acabar la campanya nadalenca donaran 300€ solidaris a ADIEM. Aquest any la donació recaurà en aquesta associació local per la Defensa e Integració del Malalt Mental.